|    Notícies   |    Agenda   |    Editorials   |    Contacte   |   
Notícies >> Notícies

Urgell presenta la campanya per a la classe de religió

El SIERC promocionarà amb un video-clip adreçat a joves aquesta possiblilitat.

La Delegació d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell ha presentat avui la campanya per la inscripció dels infants i joves a la classe de religió. Les Delegacions d'Ensenyament de les diòcesis catalanes (SIERC) han iniciat la campanya de promoció per a que els infants i joves s'apuntin a la classe de religió, amb l'edició d'un video-clip en català. Aquesta és la primera vegada que s'utilitzarà aquest sistema per a que els alumnes de primària i secundaria coneguin de prop el contingut de les classes i millorar els índex d'inscripció a les classes de religió. Aquest índex són a la Diòcesi d'Urgell, del 72% dels alumnes inscrits. A la resta de l'estat espanyol el ràtio és del 70%.

Els terminis d'inscripció a les classes s'inicien en els propers dies, del 2 al 16 de febrer, i el SIERC proposa una campanya adreçada als joves i als pares per tal d'explicar què significa apuntar-se a aquesta assignatura. Es posa de relleu el interès pels creients però també des del punt de vista cultural de conèixer la religió cristiana i les repercussions que ha tingut en el món de l'art i de les costums del món occidental.

NOU DVD
L'enregistrament d'un DVD és una novetat en aquesta campanya: s'ha fet en català i s'ha enregistrat precisament a la Seu d'Urgell. Hi ha participat joves de la comarca de l'Alt Urgell i d'Andorra. Se n'han fet 2000 còpies, que seran repartides entre tots els mestres i professors de religió de Catalunya i d'Andorra. S'ha produït conjuntament amb l'editorial Cruïlla. Ja es pot veure a la pàgina web del bisbat,
 www.bisbaturgell.org.


Editorials
VII jornada de mestres i professors de religió catòlica
Moviment cristià
Facultat Teologia
Associació Bíblica de Catalunya
La religió en un xip
BN català
Spargere
Tu tries

by mussara·com