|    Notícies   |    Agenda   |    Editorials   |    Contacte   |   
Notícies >> Notícies

Joves d'Urgell i Andorra visiten Roma i reben la Benedicció Papal de quaresma

El responsable de la Delegació d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell, Mn. Pepe Chisvert; el germà de La Salle David Pérez; i el grup de joves de la Seu d'Urgell i d'Andorra que varen participar en l'enregistrament del clip de promoció de la campanya d'inscripcions a la classe de religió a Catalunya, han visitat del 12 al 15 de febrer la ciutat de Roma, en Acció de Gràcies.

A hores d'ara, el clip "Digues sí a la Classe de Relígió", que s'ha vist a totes les escoles de Catalunya a través dels mestres i professors de religió, s'ha descarregat a través del servidor youtube més de 3.000 vegades.

Aquests joves també participen habitualment en l'animació musical de la missa d'infants i joves que se celebra cada primer dissabte de mes a la Catedral de Santa Maria d'Urgell.

La colla ha fet un recorregut per les quatre grans basíliques romanes, on han fet una pregària, i també han visitat les catacumbes de Priscila. Diumenge dia 15 van rebre -amb molta il·lusió- la benedicció del Sant Pare Benet XVI en el inici del camí quaresmal.


Editorials
VII jornada de mestres i professors de religió catòlica
Moviment cristià
Facultat Teologia
Associació Bíblica de Catalunya
La religió en un xip
BN català
Spargere
Tu tries

by mussara·com